İhsaniye Yazlık Ics-Opel Uluslararası Dostluk Ortaokulu

Vizyon: Bilimin ışığında Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda,dünü bugünü ve geleceği bütünleştirerek,erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün,etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,kendini ifade edebilen,özsaygısı gelişmiş, düşünen, üreten,sorgulayan,paylaşan,evrensel değerlere sahip çıkan, yaşadığı çevreye ve sorunlarına duyarlı,doğaya saygılı,bilim ve teknolojiyi takip eden erdemli bireyler olarak yaşama ve üstöğrenim kurumlarına hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 9.00-15.00
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer -

WEB - https://opeluluslararasidostlukortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yazlık Yenimahalle Başöğretmen caddesi No47 Gölcük/KOCAELİ

Yerleşim Yeri -

Adres - Yazlık Yenimahalle Başöğretmen caddesi No47 Gölcük/KOCAELİ

Ulaşım Okulumuz İzmit-Yalova yolu üzerinden sadece 300 metre içeride olup ulaşımı gayet kolaydır. Gölcük merkezdeki anayol üzerinden geçen Yazlık minibüsleri okulun kapısına kadar ulaşım sağlamaktadır. Bunun haricinde İzmit´e giden her minibüsle okulumuza ulaşılabilir. Bunun için Üçevler durağında inip 5 dakika kadar yürümeniz yeterlidir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km